Jump to content

Akár a Google-lel is dolgozhatsz, ha jelentkezel a Design Terminál pályázatára

2017. 05. 01. 12:04

Ezúttal a sport és egészség, a munka és tanulás, valamint a mobilitás és városfejlesztés területén várják az innovatív ötletgazdákat.

Újra várja a tehetségeket Magyarország legjobb vállalkozásfejlesztő programja. A legjobbak előtt olyan nagyvállalatok kapui is megnyílnak, mint a Google vagy a BlackRock.

A Design Terminál mentorprogramjának célja, hogy a tehetséges ötletgazdákból cégalapítók, az induló cégekből pedig a nemzetközi piacra érett, befektetőket is vonzó vállalkozások szülessenek. A nonprofit szervezet ehhez intenzív, 13 hetes bevonó programot is biztosít a kiválasztottak számára, melynek végén a legjobbak akár befektetést is kaphatnak.

2017-től a Design Terminál elsősorban olyan innovátorokat keres, akik a sport és egészség, a munka és tanulás, vagy a mobilitás és városfejlesztés területén fejlesztenek innovatív megoldásokat.

A 13 hét alatt a résztvevő csapatok üzletfejlesztési, technológiai, jogi és kommunikációs tréninget is kapnak, emellett együtt dolgozhatnak olyan nagyvállalatokkal, mint a Google vagy a hazánkban nemrég innovációs központot létesített BlackRock.

A fiatalok minél hatékonyabb elérése érdekében a Design Terminál stratégiai partnerséget kötött a Semmelweis Egyetemmel, a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel is. A nemzetköziség jegyében emellett a program immár a külföldi tehetségek számára is nyitva áll.

A csapatoknak augusztus 13-ig van idejük pályázni.

A Design Terminált 2016-ban Magyarország legjobb vállalkozásfejlesztő programjának választották.

További részletek a Design Terminal honlapján.

(Forrás: moderneroforrasok.hu)